21. toukokuuta 2010

Kuoro esiintyi.

29. tammikuuta 2010

Kuoro kummittelee taiteellisen johdon ajatuksissa - kohta tullaan taas? Saas nähd.

7. joulukuuta 2007

Gay-kuoro Sirppi kantaesittää raumangiälise Tiarnapoikatte gomeljan maanantaina 10.12. Tekstin käännöksestä vastaa Hannu Heino ja laulusovituksista tait.joht. Grundström. Näyttämösovituksen takana seisoo A-Kivi. Teos julkaistaan äänilevynä syksyllä 2008.

21. toukokuuta 2007

Gay-kuoro Sirpin hallitus on kokouksessaan yksimielisesti päättänyt hyväksyä jäseneksi uudelleen alkuperäisjäsen Heunin!

15. joulukuuta 2006

Gay-kuoro Sirpin sisarkuoro, Sekakuoro Magnus on nähnyt päivänvalon! Menestyksekäs ensiesiintyminen on takana ja uuden ohjelmiston luontisavottaa edessä.

15. syyskuuta 2006

Herra Kesäheinästä kuoroon uusi jäsen - hän on koeajan käytöksellään vakuuttanut taiteellisen johtokunnan. Meitä siis nykyään peräti 13 sielua! Herra K. vahvistaa tenoriemme rivistöä ja tuo myös erinomaisen kovaa näkemystä joukkoomme.

3. syyskuuta 2006

Gay-kuoro Sirppi on sopinut yhteistyöstä Andrion-yhtyeen kanssa. Raportoimme täällä asioiden edistymisestä.

7. elokuuta 2006

Länsi-Suomi -sanomalehden toimittaja Herra Kesäheinä vietti päivän Gay-kuoro Sirpin jäsenenä, mikä oli hieno kokemus keikkoineen ja naamiohuveineen. Tuntemuksensa hän taltioi lehtikirjoituksena, joka on luettavissa yllä mainitussa lehdessä yllä mainitun päivän numerossa.

5. heinäkuuta 2006

Gay-kuoro Sirppi suunnittelee toista kokopitkää levyään, jonka nimeksi tulee "Leikissä ja työssä". Albumille tullee noin tusina omaa tuotantoa edustavaa kappaletta. Aikataulusta emme osaa sanoa vielä mitään, mutta kappaleiden teko on jo hyvässä vauhdissa. Tiedotamme prosessin etenemisestä täällä.

28. lokakuuta 2005

Gay-kuoro Sirpin keikka Suomenlinnassa Galleria Rantakasarmilla on valittu Taidelehden kritiikissä viime kesän hilpeimmäksi taidekokemukseksi!

14. kesäkuuta 2005

Gay-kuoro ei kelpaa Suomen armeijalle (kumma kylläkin, koska veteraaneille kelpaamme). Joku luutnantti nimittäin perui jo sovitun keikkamme Porin prikaatin varusmiehille, koska nimessämme esiintyi sana "gay"!

29. toukokuuta 2005

Gay-kuoro Sirppiin sai uuden jäsenen, kun Pekka Alonen, myös Nilvaksi kutsuttu, liittyi riveihimme. Hänet julkistettiin samassa konsertissa Posellissa kuin uusi Hyvä fiilis -levymme. Konsertti oli menestys niin yleisön kuin esitystenkin puolesta. Kiitos kaikille läsnä olleille!

15. toukokuuta 2005

Gay-kuoro Sirpin Hyvä fiilis -levy on lähtenyt painoon! Levy julkaistaan 29.5. pidettävässä konsertissa Posellissa. Levyn kansimateriaaleja, biisien tekstejä ja ääninäytteitä ilmestyy sivuille jahka tohdimme niitä sinne panna.

5. huhtikuuta 2005

Tähtipoikamme Tzäsi on päättänyt tehdä graafisen alan koulutuksensa lopputyöksi Gay-kuoro Sirpin tulevan levyn kannet ja muuta yleistä graffaa.

26. maaliskuuta 2005

Tanna (Tz, C-max, kuinka vain haluatte) tokaisi "aikansa kutakin". Se tarkoittaa, että meitä on yksi vähemmän. Ero tapahtui ilman dramatiikkaa ja hallamaisuuksia, ja nyt hän liittyy hilpeään "oheisjäsenten" joukkoomme. Huhhui, kaikki hyvin.

11. maaliskuuta 2005

Käy katsomassa Gay-kuoro Sirpin haastattelu Seiskan netti-tv:stä!

24. helmikuuta 2005

Gay-kuoro Sirpillä menee pätevästi! Pitkäsoiton nauhoitukset ovat ihan tosissaan käynnissä, viime keikat ovat olleet menestyksekkäitä ja pojat on tilattu mm. Suomen suurimpiin rientoihin, 7 päivää -lehden syntymäpäiville keikalle. Älkää siis hämmentykö nähdessänne pian otsikoita tyyliin "Antti Tuiskulla uusi salarakas..."

1. joulukuuta 2004

Joululevyä taasen myynnissä, saatavilla RPR-recordsista ja jäseniltä hintaan 6 euroa.

Pahoittelemme päivitystaukoja, webmasterimme on hetero ja hänellä on ollut ongelmia internet-yhteytensä kanssa.

10. marraskuuta 2004

Pihiksessä raikaa! Gay-kuoro on alkanut nauhoittaa pitkäsoittoaan, jonka valmistusmisaikataulusta tiedotetaan sitä mukaa kun edistymme.

19. kesäkuuta 2004

Wir wollen tanzen gehen -musiikkivideo ensi-iltaan Blue Sea Film Festivaaleille! Esitys 21.8. n. klo 20 festivaaliteltalla (taidemuseon piha). Tule toki framille! Lisätietoa.

4. kesäkuuta 2004

Eeli G. radio Ramonan kesäkasvo-haastattelussa Gay-kuoron puolesta.

19. toukokuuta 2004

Homppa teki taas uuden aluevaltauksen ja myi sielunsa tehden radiomainoksen. Se tullee soimaan Radio Ramonassa lähiaikoina, joten korvat hörölle!

12. toukokuuta 2004

Denni jynkkäsi Lindroa takaapäin niin kovaa nauhoitusten yhteydessä, että tämä joutui sairaalahoitoon.

5. toukokuuta 2004

Sivut avattu.

12. - 13. maaliskuuta 2004

Gay-kuoro kuvasi musiikkivideota Wir wollen tanzen geheniin, joka aikanaan nähtäväksi julkaistaan.

Helmikuu 2004

Heuni lähti soolouralle, mikä sekaannusten välttämiseksi ilmoitettakoon.